Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii

Majoritatea profesionistilor in ziua de astazi, au foarte putin timp la dispozitie sa iti asculte povestea sau sa-ti raspunda la intrebari. Multi dintre noi traim in mintea noastra, gandindu-ne ce avem de facut maine, ce s-a intamplat ieri sau acum o ora, nicidecum in momentul prezent. Pentru ca traim ‘in capul nostru’, rareori ascultam ceea ce ne spun ceilalti. De asemenea, este rar ca cineva sa te asculte fara sa te intrerupa sau sa te judece.

Ca Specialist in Nutritie Functionala si Sanatate Feminina, iti ofer posibilitatea nepretuita de a fi ascultata timp de 50 de minute in cadrul unei consultatii gratuite, dar incredibil de valoroasa. Voi creea un mediu de sustinere in care vei gasi intelegere, acceptare si incredere pentru a vorbi deschis despre situatia ta.

Vom petrece aproximativ o ora parcurgand formularul de istoric medical si vom discuta despre tine, despre viata ta, despre provocarile si obiectivele tale in materie de nutritie si stil de viata. Asa iti vei face si o idee despre cum munca mea ar putea sa te ajute in calatoria ta spre sanatate.

Chiar daca nu esti interesata sa participi la programele mele, experienta consultatiei poate sa fie benefica pentru tine.

 

Programeaza o evaluare initiala gratuita cu mine.
 

Completeaza formularul si te voi contacta in 48-72 de ore.

Daca nu vei gasi raspunsul meu in inbox-ul emailului tau, am rugamintea sa verifici sa nu fie ajuns in spam. Multumesc wink

Nume
Adresa e-mail
Subiect
Mesaj