Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii
  • Evaluare initiala gratuita - 30 minute

 Iti ofer posibilitatea nepretuita de a fi ascultata timp de 30 de minute in cadrul unei consultatii gratuite, dar incredibil de valoroasa.
Vom parcurge formularul de istoric medical si vom discuta despre tine, despre viata ta, despre provocarile si obiectivele tale in materie de nutritie si stil de viata. Asa iti vei face o idee despre cum munca mea ar putea sa te ajute in calatoria ta spre sanatate.

  • Consultatie ' Endo Discovery'  - 90 minute, 250 ron 

Include 90 minute discutie despre alimentatia ta in endometrioza, stil de viata, suplimente + materiale trimise pe email care sa te ajute sa-ti realizezi obiectivele si sa te simti bine.
Potrivita pentru tine daca nu vrei sa te inrolezi in programele mele, ci ai nevoie de recomandari personalizate si indrumare specializata sa pornesti in calatoria ta spre sanatate. 

  • Pregatirea pentru interventie chirurgicala 'Surgery Prep' - 90 minute, 250 ron

Include 90 minute discutie despre alimentatie, stil de viata, reducerea stresului pre si post-operator, suplimente + materiale trimise pe email care sa te ajute sa cladesti un organism sanatos si rezistent, sa fii pregatita pentru operatie si sa ai o recuperare usoara si rapida.

  • Pregatirea pentru FIV/ET - 90 minute, 250 ron

Include 90 minute discutie despre alimentatie, stil de viata, tehnici pentru fertilitate, suplimente + materiale trimise pe email care te pot ajuta sa pregatesti cat mai bine corpul pentru obtinerea unei sarcini

  • Consultatie 'Follow-up' - 60 minute, 150 ron

Include 60 minute discutie + materiale/schema suplimente trimise pe email.
Este potrivita pentru tine daca ai terminat unul din programele mele si vrei sa discutam pasii urmatori. 

 

Programeaza o evaluare initiala gratuita cu mine.

Daca nu vei gasi raspunsul meu in inbox-ul emailului tau, am rugamintea sa verifici sa nu fie ajuns in spam. Multumesc wink

 

Nume
Adresa e-mail
Subiect
Mesaj