Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii

Sa facem cunostinta...

Eu sunt Ioana, mamica de baietel nazdravan, sotie, masterand si Coach 

Sunt femeie ca si tine. Stiu ce inseamna sa-ti fie rau, sa ai dureri pana la lesin, oboseala, epuizare, dezechilibre hormonale, probleme digestive, probleme de fertilitate, stiu si ce inseamna drumul spre insanatosire... am fost acolo si te inteleg

Manata de dragoste pentru oameni, interes pentru sanatatea feminina si propria mea calatorie pentru restabilirea fertilitatii, dupa mai bine de 8 ani in care am fost asistent medical de obstetrica-ginecologie, am ales sa invat, din perspectiva medicinii functionale, tot ce se poate despre fertilitate, ca stare naturala de sanatate a organismului.

Ca sa ridicam standardele in ingrijirea feminina, consider ca relatia intre paciente, medicii ginecologi si Secretul Sanatatii poate schimba paradigma serviciilor de ingrijiri medicale oferite femeilor.

Munca mea nu inlocuieste sfatul medicului sau tratamentul medicamentos, dar cu siguranta il poate completa pentru rezultate maxime posibile.

 

Coachingul pentru fertilitate este o abordare relativ noua, care capata din ce in ce mai multa popularitate, pe masura ce, din ce in ce mai multe femei probeaza beneficiile unei abordari integrative.

Care sunt principalele motive pentru care clientele aleg programele de coaching?

  • Impreuna identificam si rezolvam cauza problemelor, nu doar ‘tratam’ simptome
  • Abordarea este strict personalizata conform nevoilor tale
  • Protocolul este cat mai simplu posibil si tu vei fi ghidata pas cu pas
  • Abordare integrativa - corpul ca intreg - folosindu-ne de nutritie si plante, suplimente, detoxifiere, tehnici pentru fertilitate si medicina minte-corp pentru rezultate optime
  • Metoda si abordarea se bazeaza pe studii si cercetari stiintifice; are un grad ridicat de eficienta daca i se acorda destul timp si este urmata cu consecventa
  • Programele sunt unice in Romania - sunt rodul pasiunii, dedicatiei si al studiului indelung pentru sanatatea feminina - create de un specialist certificat in sanatate feminina si nutritie functionala

 

De ce sa alegi sa lucrezi cu un Fertility Health Coach?

Munca unui Coach o completeaza pe cea a medicului curant, caruia nu-i permite timpul fizic, efectiv, sa indrume pacienta catre obiceiuri alimentare sanatoase sau sa-si schimbe stilul de viata.

Rolul Coach-ului este sa invete clienta despre importanta echilibrului tuturor aspectelor din viata sa, despre necesitatea unei varietati de nutrienti esentiali pentru sanatate hormonala, menstruala, digestiva si restabilirea fertilitatii, sa o inspire sa faca mici modificari in rutina zilnica care-i vor permite sa functioneze la potentialul sau maxim, sa o motiveze sa faca treptat, cu pasi micuti, transformari durabile si de succes pentru indeplinirea obiectivelor.  

Pe parcursul sesiunilor, vei fi implicata activ in luarea deciziilor pentru propria sanatate, iar Coach-ul va fi ghidul tau. Iti va oferi atat suportul neconditionat, cat si spatiul lipsit de judecati, critici sau control. Te va ajuta sa intelegi cum functioneaza corpul tau, care sunt cauzele problemelor tale si ce ai tu nevoie sa faci zilnic in aceasta calatorie a ta spre insanatosire. Nu exista un „protocol” care sa se potriveasca tuturor, pentru ca nimeni altcineva nu traieste in corpul tau si in viata ta.

• Certificari •

Membru al IAHC si Membru al OPMCA