Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii

Fertility Restore

Optimizarea Fertilitatii:  Detox pre-conceptie si Pregatirea pentru Sarcina, durata 4 luni
 

Am creat acest program de coaching individual pentru fertilitate, ca o solutie alternativa, naturala si sigura pentru sanatatea hormonala si reproductiva.

Fie ca doar te gandesti sa te pregatesti pentru o sarcina, sau te afli deja pe drumul lung al tratamentelor pentru fertilitate cu cicluri de FIV esuate, acest program te poate ajuta sa devii cat mai sanatoasa posibil pentru a creste sansele de a obtine o sarcina, natural sau cu ajutorul tehnicilor de reproducere asistata.

Sa descoperi ce functioneaza pentru tine este primul pas catre energie si viata sanatoasa. De multe ori calatoria spre fertilitate ne este destinata nu numai ca sa nastem bebei sanatosi, ci si ca sa ne construim o viata minunata in care sa ne iubim pe noi insene si sa ne punem pe lista de prioritati.

Fertility Restore va fi un program personalizat care permite sa abordam cauza problemei tale de fertilitate, sa corectezi natural dezechilibre care iti pot bloca abilitatea de a concepe si sa inveti tot ce trebuie sa stii pentru restabilirea naturala a fertilitatii.
 

Acest program nu reprezinta un tratament, ci un stil de viata care te poate ajuta sa obtii un corp sanatos si echilibrat, pregatit pentru a naste un bebe sanatos.
 

Programul include:

 • Evaluare initiala cu durata 30 minute
 • 8 sesiuni de 1-on-1 coaching, a cate 50 de minute
 • Chestionar Analiza Simptome
 • Chestionar Analiza Wellness
 • Plan nutritional personalizat pentru Fertilitate
 • Recomandare suplimente, specifice nevoilor tale
 • Resurse si materiale concepute de experti in probleme de fertilitate
 • Fertility Awareness Method (FAM)
 • Tehnici eficiente pentru restabilirea Fertilitatii – pentru reducerea inflamatiei, cresterea circulatiei catre uter, ovare si trompe Falopiene, eliminarea congestiei, stimularea drenajului limfatic pentru cresterea productiei de mucus cervical si echilibrare hormonal
 • Suport pe email, pe tot parcursul programului

 

Materiale Bonus:

 • Self-help Fertility Massage  - promoveaza echilibrul hormonal, creste circulatia la nivelul trompelor, ovarelor si uterului, reduce inflamatia si dizolva tesutul cicatricial care pot impiedica conceptia, sustine sanatatea sistemului imunitar, elibereaza tensiunea emotionala si reduce nivelul hormonilor de stres.
 • Meditatii ghidate pentru obtinerea starii de liniste interioara
 • Fertility Yoga pentru fiecare faza a ciclului menstrual – unealta excelenta pentru optimizarea si restabilirea fertilitatii

 

"In cautatea unei solutii in a invinge infertilitatea am gasit un "inger", o minunatie de om, plin de informatii fabuloase care mi-a propus un plan. La inceput am fost reticenta, cum sunt eu de obicei, am crezut,...dar nu eram convinsa ca va fi eficient, cel putin pentru mine. Dar pe parcurs, undeva s-a produs un click psihic si "Ioana" a devenit o credinta, solutia minune, poate nu in a ramane insarcinata pe parcursul programului, dar sigur solutia in a deveni constienta ca acel copil pe care mi-l doresc atat de mult va avea nevoie de o mama sanatoasa fizic, psihic si mai ales sufleteste. Asta face programul Ioanei, te insanatoseste, te transforma. Impreuna cu ea devii pregatita sa vina minunea. Ioana a devenit persoana pe care abia astept sa o aud la 2 saptamani, sa-i impartasesc toate lucrurile frumoase de care mi-a amintit ca trebuie sa ma bucur, omul pe care il iubesc si nici nu-l cunosc efectiv, care e la 700 km distanta si totusi aproape de mine permanent. ESTE EXACT CE ARE NEVOIE FIECARE FEMEIE care trece prin infertilitate. Iti multumesc mai mult decat pot sa iti spun! Si n-o sa pot fara tine, creezi dependenta. Programul se termina, dar o sa vreau sa fii in viata mea pana imi vad copiii mari :) " - Cristina C., 31 ani, Cluj