Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii
Secretul Sanatatii

Daca te-ai saturat sa stii totul despre boala si vrei sa inveti cum poti sa-ti restabilesti starea de sanatate si vitalitatea...

Ai ajuns exact unde trebuie!
 

Da, Endometrioza poate fi tinuta sub control punand capat inflamatiei cronice prin imbunatatirea nutritiei, reducerea poverii toxice, vindecarea tractului digestiv, rezolvarea dezechilibrelor hormonale si reducerea stresului.

Sunt atatea lucruri pe care le putem face pentru obtinerea unui corp sanatos, de la optimizarea functiei hepatice… pana la sustinerea unui sistem imunitar sanatos pentru corectarea autoimunitatii, cu ajutorul alimentelor, suplimentelor, terapiei pelvine, masajelor abdominale, expunere la soare, somn sau avand o puternica retea de suport in jurul nostru, alcatuita din oameni care ne inspira si ne iubesc.

Toate acestea le putem explora impreuna, alegand o forma de program care ti se potriveste:

 

V.M , 34 ani, Constanta, Romania

       "Povestea mea a inceput in luna mai 2015 cand intamplator, am fost diagnosticata cu endometrioza (doua chisturi de aprox.3.5cm pe ovarul drept). Desi la medic mergeam regulat pentru consult de rutina, aceasta boala nu a fost descoperita pana la acel moment. De la varsta de 13.6 ani ma stiu cu dureri menstruale crunte, insa niciodata nu am aflat cauza lor. Pana atunci. In 2015.

In momentul in care am aflat de Endo, nu aveam foarte multe cunostinte legate de aceasta, drept urmare nu am luat nici o masura din punct de vedere medical. Nu stiam ca poate duce la infertilitate. N-am stiut ca datorita ei aveam acele ingrozitoare dureri. Pana intr-o zi. Acea zi, in care am cunoscut-o pe Ioana. Cea care m-a sprijinit in tot ceea ce a urmat.

In august 2015 am intrat in programul de endometrioza al Ioanei, care a durat timp de 3 luni. Spun doar ca mi-a fost extraordinar de greu cu toate schimbarile pe care a trebuit sa le fac.Una dintre ele fiind renuntarea la gluten! Groaznic! But..I did it!

Pe tot parcursul celor 3 luni, Ioana a avut grija de psihicul meu, m-a ajutat sa trec mai usor peste toate provocarile ce aveau sa urmeze. Am reusit in tot acel timp sa-mi schimb treptat obiceiurile alimentare, sa am mai multa grija de mine, sa incerc sa gasesc fericirea in lucruri marunte…cu alte cuvinte, sa incerc sa traiesc pentru mine. Dupa incheierea programului, n-as fi crezut ca nu voi reveni la vechile obiceiuri. Insa acest lucru nu s-a intamplat. Nici pana in zilele noastre. Ceea ce am invatat atunci, aplic si acum.

In 2016 m-am reintalnit cu Ioana. Tocmai ce fusese in U.K. pentru Fertility Massage Training. Am acceptat bucuroasa sa imi faca masaj pentru fertilitate. Inca de la prima sedinta am inceput sa simt efectele. La finalul celor 5 sedinte(atat am reusit sa fac) nu mai acuzam aceleasi dureri menstruale cu care eram obisnuita, lipsa crampelor si a cheagurilor, lipsa spotting-ului la inceputul si finalul menstrei, plus starea de bine pe care o aveam dupa fiecare sedinta. Dupa ce am terminat cu sedintele, am invatat sa-mi fac singura masajul. Intre menstra si ovulatie. Este uimitor ce beneficii poate aduce.

In aprilie 2017,vazand ca minunea inca nu a aparut in viata noastra, m-am hotarat sa merg, impreuna cu sotul meu la investigatii, in Bucuresti de data asta. Zis si facut. Am ajuns la doi medici renumiti. Unul dintre ei, ne-a spus fara menajamente ca sansele noastre de a concepe pe cale naturala sunt nule, bazandu-se la prima vedere doar pe analizele pe care le aveam facute in Constanta (eu endometrioza, sotul teratozoospermie). Din punctul lui de vedere, FIV-ul era singura varianta. Dupa asa veste, am inceput investigatiile:ecografii, HSG, teste si eu si sotul.

Mare ne-a fost mirarea cand am aflat ca endometrioza mea nu mai exista. Da! Doi medici au confirmat asta.

Dupa toate investigatiile, ni s-a propus sa mai incercam cateva luni pe cale naturala.

Concluzia mea este ca MINUNILE SE PRODUC ATUNCI CAND TE ASTEPTI MAI PUTIN!

Programul pentru endometrioza si masajul, impreuna cu muulta rabdare, motivatie si perseverenta, a dat roade in cazul meu!

Multumiri Ioanei, acea persoana pe care ti-ai dori-o toata viata alaturi de tine, o femeie extraordinara. Datorita ei, am reusit sa inving endometrioza!"