Disclaimer

Scopuri educaționale și informative

Informațiile conținute în site-ul secretul-sanatatii.ro, blog, e-mailuri, programe, servicii și/sau produse sunt doar în scopuri educaționale și informative, și sunt puse la dispoziția dumneavoastră să fie o unealtă de self-help, pentru uz personal. În timp ce ma bazez pe expertiza mea profesională anterioară și pe experiența în domeniul coachingului pentru endometrioză și fertilitate, admiteți că vă sprijin și vă ofer informații în rolul meu exclusiv de Endo & Fertility Coach.

Nu sunt sfaturi medicale

Rolul Coach-ului nu este acela de a oferi servicii medicale, de a diagnostica, trata sau vindeca vreo boala, condiție fizică sau mentală a corpului omenesc. Coach-ul actioneaza, mai degrabă, ca un mentor și un ghid pregătit pentru a îndruma spre însănătoșire, ajutandu-și clienții să-și atingă propriile idealuri de sănătate prin dezvoltarea și adoptarea unor schimbari pozitive și durabile, în stilul de viață; informațiile primite nu trebuie tratate ca sfaturi medicale și nici nu înlocuiesc consultarea medicului tău curant.

Responsabilitate

Scopul nostru este de a reprezenta cu exactitate informațiile furnizate pe site-ul nostru, blog, e-mailuri, programe, servicii și produse. Recunoașteți că participați în mod voluntar la utilizarea site-ului sau blogului nostru sau în oricare dintre e-mailurile, programele, serviciile și/sau produsele noastre, și că sunteți singura/singurul responsabil pentru rezultate. Recunoașteți că vă asumați întreaga responsabilitate pentru sănătatea, fertilitatea, viața și bunăstarea Dvs, precum și pentru sănătatea, viața și bunăstarea familiei și a copiilor voștri (dacă este cazul) și pentru toate deciziile luate de voi, acum sau în viitor.

Nu există garanție

Rolul meu este de a vă sprijini și de a vă ajuta în atingerea obiectivelor Dvs, dar succesul dumneavoastră nu este garantat și depinde de mai mulți factori și de factori externi dincolo de controlul nostru. Nu pot și nu garantez că veți obține un anumit rezultat și înțelegeți că rezultatele diferă la fiecare client. Ca și în cazul oricărui program sau serviciu legat de sănătate, rezultatele pot varia și se vor baza pe multe variabile, inclusiv, dar fără a se limita la, capacitatea individuală, experiențe, profil unic de sănătate și genetică, tratament extern și medicamente, punct de plecare și nivel de angajament.

Testimoniale

Prezintă experiențele reale, exemple, mărturii, fotografii și informații despre clientele mele, pentru scopuri doar ilustrative. Acestea nu sunt destinate să reprezinte sau să garanteze că pacientele actuale sau viitoare vor obține aceleași rezultate sau rezultate similare. Mai degrabă, aceste povești ale pacientelor reprezintă ceea ce este posibil cu programele, serviciile și/sau produsele noastre. Fiecare dintre aceste povești unice, și toate rezultatele raportate în aceste testimoniale, sunt punctul culminant al numeroaselor variabile, dintre care unele pe care nu le putem controla.

Rambursare

Datorită naturii digitale a produselor noastre, toate produsele online/digitale/descărcabile nu sunt rambursabile. Dacă aveți întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra produsul. Rambursările vor fi oferite pentru serviciile de coaching, dacă este cazul, în termen de 15 zile calendaristice de la efectuarea plății, conform legislației in vigoare. În cazul retragerii clientei după cele 15 zile prevăzute legal, suma achitată pentru Programul de Coaching nu va fi rambursată. Cu toate acestea fiind recunoscute de către Dvs, sigur poți redacta și trimite un email care să conțină raționamentul solid al rambursării solicitate.

©2024 Secretul Sănătăţii